Onvermoeibare strijd ...

Het Griekse eiland Skopelos is een nachtmerrie voor de vele zwerfdieren. Weinig toeristen betekent weinig aandacht voor de zwerfkatten en –honden, weinig hotels of cafés waar ze al eens iets toegegooid krijgen. Onze collega’s van Greek Cat Care Foundation gingen enkele weken geleden op bezoek ginds bij een Griekse jongedame die er tegen de stroom in durft te zwemmen en haar leven wijdt aan het voederen van de vele zwerfdieren op heel wat afgelegen plekken op het eiland, zieke dieren worden in de mate van het mogelijke verzorgd met de hulp van betrokken dierenartsen.

Maar Natassa is moe, ... moe van het steeds opnieuw moeten zoeken naar eten … moe van te weinig dieren steriel te kunnen maken om te beletten dat de situatie voor haar ogen dramatisch blijft toenemen.

Zij moet toezien hoe dieren verhongeren … 

Moe van de confrontatie en het proberen aankaarten van de verwaarlozing en mishandeling waarvan eigenaarshonden vaak het onderwerp zijn.
Reeds enkele malen heeft Natassa honden gered uit dramatische situaties, honden die reeds jaren enige vorm van zorg ontberen en er niet zo goed aan toe zijn. 
Honden die zij dan met veel liefde in haar huis en leven opneemt ....

Natassa verdient steun om haar strijd niet op te geven. Helpt u mee? .... voor hen ....  DANK U

 

skopelos 1    opvangplaats

 

Animal Life Support heeft € 120 gedoneerd als hulp in de dierenartskosten.


Donaties kunnen naar
Animal Life Support vzw (met vermelding ‘Stray Care Skopelos’)
BE62 0016 6492 3861
bic: GEBABEBB

of naar onze collega’s van Greek Cat Care Foundation
NL41INGB0007609126
bic: INGBNL2A

Zoeken

ALiS op FacebookCopyright © 2013. All Rights Reserved.